iPODO BLOG

iPODO BLOG

duminică, 31 octombrie 2010

Schimbarea...


Schimbarea, chiar daca e dorita, nu apare decat daca exista alternativa. Altfel omul lasa lucrurile  asa cum sunt.
Asta e ce exploateaza acum basescu la maxim. Lipsa de alternativa. Multi sunt constienti ca nu e bine ce se intampla dar isi pun intrebare (nefireasca cred eu) pe cine punem in loc ? Pentru ca cei care sunt nu prezinta incredere. Si omul cauta pe cineva in care sa isi investeasca speranta.
romanii si-au amintit de Nea Nicu, de Ciorbea, de Vadim chiar; cauta personaje care sa le vanda aceasta nevoie de incredere.  Oamenii sunt dispusi sa cumpere, dar nu de la oricine. Pentru ca increderea ofera o noua speranta. Si se pare ca Ponta & Antonescu (impreuna ori separat) nu reprezinta o solutie pentru ei.
Si daca solutii nu sunt ramane ce e acum. Adica nimic.
Lipsa de speranta a facut ca in 2009 multi sa stea acasa. Cei 5 mil care au votat basescu au fost fanii lui cat si cei anti PSD. Cei care au votat Geoana au fost fanii PSD si cei anti basescu. Mai sunt insa inca 8 milioane care nu au fost interesati sa isi exprime votul. Au considerat ca nu au cui sa il dea. Asa ca implicit l-au dat puterii. Asta nu au inteles-o.
Una peste alta se subintelege ca basescu este ce este nu pentru ca il vrea cineva, ci pentru ca nu au vrut pe altcineva. Ceea ce ma indreptateste sa il consider presedintele bula de sapun, ori  presedintele de carton. Sau de cartoon ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu