iPODO BLOG

iPODO BLOG

miercuri, 24 noiembrie 2010

Dupa 20 ani romanii cred inca tot ce vad la TV



Acelasi loc. Pozat din unghiuri diferite. Ce in e in plus ? Ce e in minus ?
A disparut TAB-ul. Elicopterul decolat de pe acoperis a aterizat de ceva vreme.  Oameni in strada si mai putini. La putere tot aia. Observ ca acum pozele sunt color. Oamenii adunati atunci refuzau 100 de lei in plus la salariu, cei ce se aduna acum vor sa dea puterii 1 milion de euro. De unde se poate trage concluzia ca poporul a devenit atat de bogat incat ii plateste din propriul buzunar pe cei care conduc. Multi o fac prin plata impozitelor, iar cei ce isi permit aduc si contributii personale.
Spaga asta e atat de subtire incat se vede Cotroceniul prin ea.
Magazinele goale s-au umplut de mancare in schimb s-au golit buzunarele. A naibii dilema, nici dracu nu stie cum e mai bine. Si ceva mai multa lumina. A mai aparut o cladire de birouri.
A.. si ce e mai important. Si mai dezarmant poate. A disparut speranta.
Din tot acest episod nu putem decat sa intelegem ca sarbatorile o sa fie mai triste. Pai ce sarbatori sunt alea fara Toba si Soric ? Si asta pentru ca Chelului i-a trebuit tichie de margaritar.
Dupa 20 de ani reusesc sa inteleg ca moartea unui interlop zguduie MAI. Daca ar fi fost ucis un om obisnuit probabil ca nu ar fi interesat pe nimeni.
Sau cei din 89 erau acolo sa ofere mita celor din CC un TAB + ceva salam cu soia ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu